2015-05-19 12:28:24
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!
Σπουδαίο επίτευγμα χαρακτήρισε την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας ο Μπράιαντ Ντάνστον.

«Θα μας δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, αλλά και τα οφέλη της παρουσίας του Ολυμπιακού εκεί –παρά την ήττα- στάθηκε ο Μπάιαντ Ντάνστον, σε συνέντευξή του στη SportDay.

Περήφανος για την ομάδα και τα όσα κατάφερε φέτος στην Ευρωλίγκα δήλωσε ο Αμερικανός και τόνισε πως πλέον η προσοχή στρέφεται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, την κατάκτηση του οποίου χαρακτήρισε μονόδρομο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάιαντ Ντάνστον :

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε κατ' αρχάς γι’ αυτό καθ' αυτό το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού, εκεί, όπου η Ρεάλ πήρε την ένατη ευρωπαϊκή της κούπα: «Προσπαθήσαμε πολύ, καταφέραμε να επιστρέψουμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ την πρώτη φορά, αλλά στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό στα σουτ κι εκμεταλλεύτηκαν κάποια λάθη που κάναμε για να πετύχουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.


Δεν κάναμε την καλύτερη εμφάνιση που θα μπορούσαμε. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα τρίποντα του Κάρολ και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν και οδήγησαν σε δεύτερες επιθέσεις. Αυτά ξεσήκωσαν και τον κόσμο τους και ανέβηκε η αυτοπεποίθησή τους» είπε αρχικά ο πρώην σέντερ της Βαρέζε, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι έδωσε το «παρών» σε έναν ακόμη τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Η πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό Ευρωλίγκας είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα από μόνο του και πολλές ομάδες δεν τα καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι εδώ. Το ότι φθάσαμε, όμως, μέχρι εδώ, δεν είναι αρκετό για τον Ολυμπιακό. Μετά από λίγες μέρες το μόνο που θα θυμάμαι από την παρουσία μας στην Μαδρίτη θα είναι ότι η Ρεάλ σήκωσε το κύπελλο που θα έπρεπε να είχαμε κατακτήσει εμείς. Ακόμα κι έτσι όμως, η παρουσία μας εδώ θα μας βοηθήσει να εμφανιστούμε καλύτεροι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Είχα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας και πίστευα από την αρχή της σεζόν ότι θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε ξανά στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ακόμα και τώρα που χάσαμε στον τελικό είμαι περήφανος για την ομάδα μας και την πορεία που κάναμε φέτος. Ήταν μία πετυχημένη ευρωπαϊκή χρονιά. Κάναμε μερικές σπουδαίες νίκες και ζήσαμε στιγμές δόξας. Δώσαμε μάχη σε κάθε αγώνα αλλά στο τέλος μάς έμεινε η πικρία του χαμένου τελικού».

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε από δω και πέρα και θα κάνουμε, είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Και να τα δώσουμε όλα για να κλείσουμε την σεζόν, όπως πρέπει. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι, που αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό» ήταν το σχόλιο του Ντάνστον για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ