2015-05-19 13:20:26
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ!
Είκοσι πέντε ποδοσφαιριστές που εντυπωσίασαν στα δοκιμαστικά της Κύπρου έζησαν μια εβδομάδα στο Ρέντη με καθημερινές αξιολογήσεις.

Μετά από τα πολύ επιτυχημένα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε τον Μάρτιο στην Κύπρο ο Ολυμπιακός τα παιδιά που επιλέχθησαν από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γεωργάτο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ελευθεριάδη ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν το δεύτερο τεστ στις εγκαστάσεις του Ολυμπιακού!

Είκοσι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές έζησαν μαζί με τους προπονητές των Σχολών μας από την Κύπρο μια μοναδική εμπειρία στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη. Επί μια εβδομάδα ακολούθησαν το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προπονήθηκαν με τις ομάδες μας, έδωσαν φιλικά παιχνίδια για να αξιολογηθούν εκ νέου από τα στελέχη της Ακαδημίας και πέρασαν και από εξιδικευμένα τέστ.

Οι αξιολογήσεις από τους προπονητές της Ακαδημίας ήταν πολύ θετικές (όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν κάρτες αξιολόγησης) και αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο στην Κύπρο είναι υψηλό. Ο Ολυμπιακός με τις πέντε Σχολές του στην Κύπρο αλλά και τα "ελεύθερα" δοκιμαστικά που πραγματοίησε πρόσφατα δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ