2015-05-20 05:33:11
Φωτογραφία για Θρήνος στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας για το χαμό του αστυνομικού που τον σκότωσε κατά λάθος ο γιος του!
Τραγωδία το απόγευμα της Δευτέρας στον Κολωνό, όταν ένας αστυνομικός υπέκυψε στον τραυματισμό από το υπηρεσιακό του περίστροφο το οποίο περιεργάζονταν ο γιος του. Το δυστύχημα έγινε στον χορευτικό σύλλογο «Ορφέας».

Ο αστυνομικός απο το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, παρέδιδε μαθήματα παραδοσιακών χορών και είχε αφήσει το υπηρεσιακό του περίστροφο σε ένα τραπέζι.

Είχε αφήσει το υπηρεσιακό του όπλο πάνω σε ένα τραπέζι, δυστυχώς το είχε αφήσει γεμάτο. Το όπλο πήρε γιος του και άρχισε να το περιεργάζεται, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε. Το αποτέλεσμα ήταν η σφαίρα να τρυπήσει την παλάμη του και στη συνέχεια να καρφωθεί στην κοιλιά του αστυνομικού!

Επικράτησε πανικός και όσοι ήταν εκείνη την ώρα στον Σύλλογο να φωνάζουν και να καλουν σε βοήθεια. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα όμως για τον 59χρονο αστυνομικό ήταν αργά!

Οπως δήλωσε στο Newsit ο Νίκος Καραδήμας, Μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων "δυστυχώς μέχρι σήμερα έχουμε θρηνήσει πάρα πολλά θύματα από απροσεξία. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος, του οποίου ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του πια, έκανε ένα τεράστιο λάθος.


Πήγε σε μια εκδήλωση με το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα γεμάτο. Τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται και μάλιστα σε αστυνομικούς με εμπειρία πολλών χρόνων στο Σώμα. Καθημερινά όμως βλέπουμε τέτοια φαινόμενα, να χάνονται άνθρωποι από αβλεψίες.

Θέλω όμως να τονίσω οτι εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε να κάνουμε εκπαίδευση πάνω στα όπλα και ειδικά να κάνουμε βολές είτε στη γέμιση, είτε στην απογέμιση. Εγώ συγκεκριμένα έχω πάνω από 10 χρόνια να κάνω βολή. Οταν το αντικείμενο της δουλειάς σου δεν το χρησιμοποιείς στην εκπαίδευση τότε πως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις όταν σου τύχει κάτι απρόβλεπτο. Τα όπλα χρειάζονται πάρα πολύ προσοχή" είπε τέλος ο κύριος Καραδήμας.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ