2015-05-20 14:16:02
Φωτογραφία για Πρίφτης: «Όλο το γήπεδο είχε μεγάλη καρδιά»
Ο τεχνικός του ΑΡΗ Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στην αγωνιστικότητα των παικτών του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, θεωρώντας πως ότι γίνει από εδώ και πέρα η χρονιά είναι πετυχημένη.

«Όλο το γήπεδο είχε μεγάλη καρδιά. Οι παίκτες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για νίκη, αλλά για όλη τη διαδρομή φέτος που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Ξέραμε ότι αν πάει το παιχνίδι σε μεγάλο σκορ, δεν θα μας ευνοούσε γιατί η ΑΕΚ έχει πολύ ταλέντο επιθετικά. Προσεγγίσαμε αμυντικά σωστά το παιχνίδι. Ήμασταν “πληγωμένοι” από το παιχνίδι της Αθήνας. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την ώθηση που μας έδωσε. Αν απομονώσουμε κάποιες στιγμές η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστική.

Είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτό. Έτσι αισθάνθηκα. Δεν είμαι πολύ εκφραστικός. Κάποιες στιγμές πρέπει να το απολαμβάνεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα σ΄αυτό το σκηνικό. Η μεγάλη ανταμοιβή είναι χαμογελαστά πρόσωπα των παικτών και όλων όσοι απαρτίζουν την ομάδα
.  Τα πλέι οφ είναι παιχνίδια συναισθημάτων και ψυχολογίας. Είναι σημαντικό να διατηρείς τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Ούτε μεγάλος ενθουσιασμός ούτε μεγάλη απογοήτευση. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε παίκτες, συνεργάτες και διοίκηση. Εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια. Επίσης, σημαντική είναι και η στήριξη του κόσμου. Η παρουσία του όλη τη χρονιά είναι κάτι παραπάνω από ουσιαστική

Είναι σημαντικό να μπορέσει ο Άρης μέσα στα επόμενα χρόνια να χτίσει χαρακτήρα και ταυτότητα. Από την πλευρά μου ως προπονητής αυτό προσπαθώ. Υπάρχει πολύ αγάπη και συναίσθημα μεταξύ μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώνουμε τη χρονιά χωρίς προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Είχαμε μαζί με τη διοίκηση ψυχραιμία και πήραμε λογικές αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές. Όταν η ομάδα κερδίζει και επιτυγχάνεται ένας στόχος, όλα φαίνονται όμορφα. Υπάρχει έντονο το συστατικό της αυτοθυσίας στην ομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό. Σήμερα ήταν το απώγειο. Όλο αυτό έχει χτιστεί κυρίως με τον τρόπο που χτίσαμε το ρόστερ το καλοκαίρι, με τις επιλογές που κάναμε με κριτήρια όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κρίνοντας και τους χαρακτήρες. Νομίζω ότι πρέπει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι με τις επιλογές μας τόσο εγώ, όσο και η διοίκηση.

Οι μισοί παίκτες μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσαν να περπατήσουν. Ο Νέιμικ έχει μία θλάση και δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Αποφάσισε όμως να κάνει ένεση και να παίξει. Έχουμε κι άλλους μικροτραυματισμούς και θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Πλέον όμως είμαστε πιο ήρεμοι και θα παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση. Ότι και να συμβεί από εδώ και πέρα, για μένα η ομάδα έχει κάνει υπέρβαση και είναι επιτυχημένη».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ