2015-05-20 16:23:13
Φωτογραφία για Νίκος Σταγόπουλος: Ο άγνωστος Γολγοθάς του ηθοποιού
Έναν «άγνωστο» Γολγοθά ανεβαίνει ο Νίκος Σταγόπουλος -γνωστός από μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπως το «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα», αλλά και την θυελλώδη σχέση του με την Μαίρη Χρονοπούλου- ο οποίος επισκέπτεται συχνά τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Ο αδερφός μου, Θεόδωρος, πάσχει από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, για την αντιμετώπιση των οποίων λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Κατά διαστήματα, δυστυχώς, η κατάστασή του υποτροπιάζει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί μόνος του κάποια ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν. Γι’ αυτό χρειάζεται ένας οικείος του ως δικαστικός συμπαραστάτης, προκειμένου να διαχειρίζεται τα ζητήματα αυτά αντί για εκείνον», εξηγεί, στην εφημερίδα «Espresso», ο ηθοποιός.

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος παραμένει ψύχραιμος και χαμογελαστός και, μαζί με την αδερφή του, προσπαθεί να βοηθάει τον 53χρονο Θεόδωρο, ιδιαίτερα από το 2012 και μετά, οπότε έφυγε από την ζωή η μητέρα τους.

«Ο Θεόδωρος μένει με την αδερφή μου κι εγώ βοηθάω όσο μπορώ. Αυτή, εξάλλου, ήταν και η τελευταία επιθυμία της μητέρας μου, να είμαστε στο πλευρό του… Ήταν το μεγάλο της άγχος πριν “φύγει”», συνεχίζει ο ηθοποιός, ο αδερφός του οποίου άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα σε νεαρή ηλικία, όταν άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του λόγω του θανάτου του πατέρα τους.

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ