2015-05-20 22:12:30
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ Ν. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ο Κόροιβος στην πρώτη συμμετοχή του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα αγωνιστεί στα πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και εν όψει του αυριανής (21/5, 19:00) πρώτης συνάντησης της προημιτελικής φάσης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο Νίκος Αγγελόπουλος δήλωσε ότι:

«Θα τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα ότι προκύψει».

Ο 31χρόνος φόργουορντ ανέφερε στο μπλογκ του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα του Κοροίβου κατάφερε στην πρώτη χρονιά της ιστορίας της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και να μπει στα playoffs. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό που είναι μία από τις καλύτερες και σκληρότερες ομάδες στην Ευρώπη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού για την τεράστια επιτυχία να βρεθεί στον τελικό και παρότι δεν κατάφερε να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν σαν να κατέκτησε το τρόπαιο.

Από την πλευρά μας δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα τα δώσουμε όλα και από εκεί και πέρα ότι προκύψει. Αύριο μας περιμένει μια δύσκολη δοκιμασία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απ' όπου φέτος μόνο η Φενέρμπαχτσε έχει φύγει με τη νίκη, ενώ στη συνέχεια τον υποδεχόμαστε το Σάββατο στο γήπεδό μας.

Περιμένουμε να μην υπάρχει ούτε ένα άδειο κάθισμα στην κερκίδα, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα είναι μια επιβράβευση για την προσπάθεια που κάναμε όλο το χρόνο και παράλληλα να χαρεί και το φίλαθλο κοινό της Ηλείας αυτό το παιχνίδι.

Νίκος Αγγελόπουλος»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ