2015-05-21 15:17:16
Φωτογραφία για Πάτρα: O αστυνομικός δεν ήταν ο μοναδικός πελάτης - Tα κορίτσια είχαν κι άλλα ραντεβού...
Το ερωτικό ραντεβού που είχε κλείσει ο αστυνομικός της Ασφάλειας Πατρών, που προσποιήθηκε τον πελάτη, με τις δύο γυναίκες από την Αλβανία, δεν ήταν το μοναδικό που είχαν εκείνη την ημέρα η 24χρονη και η 27χρονη, οι οποίες κατοικούν στο Αιγάλεω.

Ήταν το τέταρτο ραντεβού, αλλά η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη. Η συνάντηση με τις κοπέλες έγινε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Όταν άρχισαν να απαλλάσσονται από τα ρούχα τους, ο αστυνομικός προφασίστηκε δουλειά κι έφυγε.

Προηγουμένως τους είχε δώσει 180 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στη συνέχεια οι γυναίκες ειδοποίησαν τον 53χρονο που τις είχε αφήσει στο δωμάτιο, ώστε να έρθει με το αυτοκίνητό του να τις πάρει. Μάλιστα, όπως προκύπτει ο συλληφθείς έχει παρελθόν στο χώρο.

Όταν επέστρεψε για να τις παραλάβει δεν ήταν μόνοι τους. Τότε έγινε η επέμβαση των αστυνομικών, την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο. Ο 53χρονος συνελήφθη για μαστροπεία και η 27χρονη για πλαστά προσωπικά έγγραφα.Η 24χρονη δεν συνελήφθη καθώς πρόκειται για πταίσμα.


Στην κατοχή και των τριών βρέθηκαν μοιρασμένα τα 180 ευρώ. Ο άνδρας, Έλληνας που κατοικεί στο Περιστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είχε καταδικαστεί παλιότερα, για σωματεμπορία, και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τις κοπέλες ανήκαν στον ίδιο, ωστόσο απαντούσαν οι ίδιες ωστε να κανονίζουν τα ραντεβού.

Στην κατοχή του άνδρα βρέθηκαν ακόμα 240 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόν εγκλήματος.

O 53χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και από εκεί παραπέμφθηκε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία, η οποία αναβλήθηκε για σήμερα το μεσημέρι.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ