2015-05-21 22:36:09
Φωτογραφία για Στάθης Παπούλιας: Μιλά για το εγκεφαλικό και τα κινητικά του προβλήματα
Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Στάθης Παπούλιας, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πριν από δύο περίπου χρόνια υπέστη εγκεφαλικό που του δημιούργησε κινητικά προβλήματα. «Ήμουν στην παραλία με φίλους, με την παρέα μου, και κάναμε διακοπές. Κάποια στιγμή τους λέω ότι θέλω να ξαπλώσω στην ξαπλώστρα, γιατί αισθάνομαι χαρούμενος. Δεν ένιωσα αδιαθεσία ή κάτι που να με κάνει να ανησυχήσω. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα. Το απόλυτο κενό", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι είχα υποστεί ένα βαρύτατο εγκεφαλικό. (...) Στην αρχή δεν μπορούσα να κουνηθώ καθόλου. Ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι. Μετά σιγά σιγά, με τη βοήθεια γιατρών και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθώ, κατάφερα να σηκωθώ. (...) Μπορώ ωστόσο τώρα πια να στέκομαι όρθιος και να περπαταώ, έστω και με δυσκολία", δήωσε στην εφημερίδα Espresso.

Στην ερώτηση για το αν είχε συμπαράσταση από πρώην συνεργάτες του εκείνος δήλωσε ότι μόνο με τη Φαίη Σκορδά έχει συνεχή επικοινωνία, ενώ έχει κρατήσει επαφή και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ