2015-05-21 23:39:08
Φωτογραφία για «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!»
Την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, εκθείασε ο προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Μακάρι οι ελληνικές ομάδες να μας κάνουν περήφανους και να κατακτούν τίτλους. Το σκορ τα λέει όλα. Είναι δύσκολο να κρατήσουμε την ομάδα, αφού πετύχαμε το στόχο μας.

Οι 22 ασίστ μας πείραξαν την ψυχολογία. Θέλουμε να βγάλουμε καλύτερο ματς στην Αμαλιάδα και να κοιτάξουμε πια την επόμενη σεζόν.

Είναι μεγάλη επιτυχία ότι βρεθήκαμε στα play off. Οι στόχοι μας ήταν διαφορετικοί. Είναι δύσκολο για εμάς αυτό που πετύχαμε. Πάντα μας ενδιαφέρει η επόμενη μέρα. Θα γίνει όμορφη γιορτή στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να δώσουμε ωραία παράσταση για να τους κρατήσουμε ζεστούς τους φιλάθλους για του χρόνου».

Από την πλευρά του ο Ντόνοβαν Κιρκ, συμπλήρωσε: «Είχαμε κάποιους στόχους σε αυτό το ματς και περιμέναμε να παλέψουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε την ομάδα του Ολυμπιακού που είχε εκπληκτική σεζόν. Κοιτάξαμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει να μάθουμε ότι θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί στο δεύτερο ματς».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ