2015-05-22 10:42:13
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΞΑΝΘΗ... ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ!
Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αποστολή της Ξάνθης, με τη διοίκηση της Ακριτικής ομάδας να ενημερώνει πως τα πούλμαν γέμισαν και οι υπόλοιποι οπαδοί της Ξάνθης θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο.

Σε ρυθμούς... τελικού ζει η ομάδα της Ξάνθης, η οποία το Σάββατο έχει... ραντεβού με την Ιστορία και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του θεσμού, με στόχο την μεγάλη έκπληξη και την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αποστολη, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η συγκέντρωση και ξεκίνησε για την πρωτεύουσα, όπου και θα διαμείνει τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η διοίκηση, οι θέσεις για τα πούλμαν έχουν εξαντληθεί και έτσι, όσοι θέλουν να δώσουν το παρών, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο μεταφοράς.

Αναλυτικά:

Το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ συγκεντρώθηκε στις 16:00 στο ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων Le Chalet, από όπου και αναχώρησε με προορισμό το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης
. Στις 17:50 η ξανθιώτικη ομάδα ξεκίνησε να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο και λίγο αργότερα αναχώρησε για την Αθήνα. Η πτήση ήταν διάρκειας περίπου μιας ώρας κι αφού προσγειώθηκε, μεταφέρθηκε με το λεωφορείο της σε γνωστό ξενοδοχείο λίγο έξω από την Αθήνα. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε βραδινό γεύμα ενώ αύριο στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και του αρχηγού Κώστα Φλίσκα για τελικό και στις 19:00 η πρώτη και τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, μία μέρα πριν το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση για τα πούλμαν:

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φίλους της, ότι υπάρχει πληρότητα στις θέσεις των λεωφορείων που θα μεταβούν στην Αθήνα για τον τελικό του κυπέλλου του Σαββάτου. Από εδώ και πέρα, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μόνο από τα γραφεία της SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια και η μετάβαση των φιλάθλων θα γίνεται με δικό τους μέσο μεταφοράς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ