2015-05-22 16:42:04
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ (PHOTOS)
Διαβάστε όσα είπαν ο κ. Περέιρα και ο Ρομπέρτο στην συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ενδοσχολική βία:

Περέιρα: «Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Ένα πρόβλημα που υπάρχει. Βρίσκεται στην καθημερινότητά μας και όλοι πρέπει να πάρουμε μέρος στην εκστρατεία εναντίον του. Ο αθλητισμός θα είναι μέσο για αυτό και να παρακινήσει τον κόσμο να πάρει μέτρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρωτοβουλία της ΕΠΟ και θέλω να συμπαρασταθώ στην προσπάθειά της».

Ρομπέρτο: «Συμφωνώ ότι είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον του bullying. Να ενημερωθεί ο κόσμος για το πρόβλημα και να πολεμήσουμε εναντίον του bullying».

Για τον τελικό του Κυπέλλου το 2013, όπου την ίδια στιγμή ο κ. Περέιρα έπαιρνε σε έναν αγώνα θρίλερ το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και εάν είναι έτοιμος για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό… θρίλερ:

Περέιρα: «Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την βραδιά. Το πάθος αποτελεί μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό παθιάζεται και ο κόσμος. Είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου που σε κρατάει μέχρι το τέλος γιατί όλα μπορούν να συμβούν. Εκείνη τη νύχτα δεν θα την ξεχάσω ποτέ για όλα όσα έζησα».


Για την εικόνα της Ξάνθης, καθώς την αντιμετώπισε και στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού:

Περέιρα: «Για μένα δεν αποτελεί καμία έκπληξη που η Ξάνθη είναι εδώ. Είναι μία ομάδα πολύ καλή και αυτό φάνηκε από την πρώτη φορά που την αντιμετώπισα. Το 1-3 δεν δείχνει την εικόνα του ματς και την δυσκολία που βρήκαμε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ καλό τεχνικό. Θα είναι δύσκολο το ματς. Ξέρουμε πως η Ξάνθη θα βάλει τα δυνατά της και γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Για το γεγονός ότι το γήπεδο θα θυμίζει Καραϊσκάκη:

Περέιρα: «Για μένα δεν αποτελεί καμία έκπληξη που η Ξάνθη είναι εδώ. Είναι μία ομάδα πολύ καλή και αυτό φάνηκε από την πρώτη φορά που την αντιμετώπισα. Το 1-3 δεν δείχνει την εικόνα του ματς και την δυσκολία που βρήκαμε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ καλό τεχνικό. Θα είναι δύσκολο το ματς. Ξέρουμε πως η Ξάνθη θα βάλει τα δυνατά της και γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός:

Ρομπέρτο: «Για μένα δεν αποτελεί καμία έκπληξη που η Ξάνθη είναι εδώ. Είναι μία ομάδα πολύ καλή και αυτό φάνηκε από την πρώτη φορά που την αντιμετώπισα. Το 1-3 δεν δείχνει την εικόνα του ματς και την δυσκολία που βρήκαμε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ καλό τεχνικό. Θα είναι δύσκολο το ματς. Ξέρουμε πως η Ξάνθη θα βάλει τα δυνατά της και γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Για τους τραυματισμούς παικτών λόγω του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ:

Περέιρα: «Είναι ξεκάθαρο πως οι τραυματισμοί που σημειώθηκαν προήλθαν από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Όταν το χόρτο είναι ψιλό και ξερό, αυτό συμβαίνει. Ειλικρινά ελπίζω πως αύριο θα είναι καλά κουρεμένο για να προσφέρουν και οι ομάδες θεαματικό και καλό ποδόσφαιρο».

Για τους τελικούς που έχει βρεθεί ο κ. Περέιρα:

Περέιρα: «Να σας θυμίσω πως έχουν υπάρξει και τελικοί που έχω κερδίσει. Έχω χάσει απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Πολλές ομάδες έχουν χάσει από τη Μπαρτσελόνα. Αύριο δεν παίζουν ρόλο αυτά. Παίζουν οι παίκτες και θεωρώ πως η ομάδα μας θα δώσει μία απάντηση αντάξια του επιπέδου της».

Για το κίνητρο:

Ρομπέρτο: «Είναι τελικός. Όποιος δεν δίνει σημασία, δεν του αξίζει ο τίτλος του επαγγελματία. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε πολύ να νικήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί όπως και στα υπόλοιπα ματς. Έχουμε δουλέψει με την ίδια ένταση. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε ένα φιλικό, που και εκεί δείξαμε σημασία. Θα έχουμε κίνητρο για το τρόπαιο».

Περέιρα: «Από το πρώτο λεπτό της ημέρας μέχρι το τελευταίο πρέπει να παλεύεις και να αποδεικνύεις ότι είσαι το φαβορί. Να δείχνεις την ποιότητά σου και να νικήσεις. Το ότι είμαστε φαβορί δεν μου λέει κάτι. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά έρχομαι με αυτοπεποίθηση. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχουμε κάνει και στην ποιότητα της ομάδας».

Για το αν θα είναι στην αποστολή ο Φουστέρ:

Περέιρα: «Δεν βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για έναν παίκτη. Όλοι είναι διαθέσιμοι. Ξεχνάμε ό,τι έχει συμβεί με παλιούς τίτλους. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι ο τίτλος».

Για ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι:

Ρομπέρτο: «Είναι μέρος της διαδικασίας τα πέναλτι. Σε έναν τελικό μπορεί να φτάσουμε εκεί. Δεν τρελαίνομαι για τέτοια πράγματα. Ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει νωρίτερα, αλλά εάν φτάσουμε εκεί θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο πετυχημένος γίνεται».

Για το αν η κατάκτηση ενός Κυπέλλου είναι το παζλ που λείπει από τη συλλογή σου:

Ρομπέρτο: «Είναι ένας τίτλος που δεν έχω πάρει ακόμα. Θέλω να τον κατακτήσω. Δεν είναι ο μόνος που λείπει. Θέλω να τον κερδίσω γιατί ήταν μία πολύ καλή χρονιά για μένα και την ομάδα. Θέλω λοιπόν να πάω διακοπές έχοντας πάρει έναν ακόμα τίτλο και με την χρονιά να κλείνει εξαιρετικά».

Για την δήλωση του Χουλκ ότι αρέσει στον κ. Περέιρα να κερδίζει, καθώς ότι μπορεί αυτό να το μεταφέρει και στους παίκτες:

Περέιρα: «Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο. Νιώθω υπερήφανος για όσα είπε για εμένα. Το ματς με την Ξάνθη θέλει όμως δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας για να νικήσουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ