2015-05-22 21:40:21
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ... ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ Η ΞΑΝΘΗ
Την τελευταία της προπόνηση πριν τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό έκανε η Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, την οποία παρακολούθησε και ο Χρήστος Πανόπουλος.

Με προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (23/5 20:30). Αυτή παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της Σκόντα, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος είναι δίπλα στην ομάδα του στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας της.

Το πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου διήρκεσε 40 λεπτά για τους ακρίτες και περιελάμβανε ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδια 5 εναντίον 2 και διπλό μικρής διάρκειας. Έτσι, η Ξάνθη είναι έτοιμη να δώσει για πρώτη φορά το παρών σε τελικό του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Παπάζογλου, Τριάδη, Ζαρόπουλο και πως έχει πάρει στην αποστολή 23 παίκτες.

Αυτοί είναι οι Κυριακίδης, Γκαραβέλης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ομπόντο, Π. Ορφανίδης, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Βάλτερ, Μπέλιτς, Καπετάνος, Ράνος.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ