2015-05-23 10:14:09
Φωτογραφία για Γιατί ο Πατριάρχης Κύριλλος καταράστηκε τη ρωσική συμμετοχή στη Eurovision;
Να χάσει η χώρα του στον διαγωνισμό της Eurovision, ευχήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε, να αποφευχθεί μία εισβολή των «τραγουδιστριών με τα γένια» στη Ρωσία τον επόμενο χρόνο, αναφερόμενος στη νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, Κοντσίτα Βουρστ.

Η Πολίνα Γκαγκάρινα, που εκπροσωπεί τη Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό, θεωρείται ένα από τα φαβορί του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Βιέννη και στην περίπτωση που νικήσει, η επόμενη Eurovision θα διεξαχθεί στη Ρωσία, όπως προβλέπουν οι όροι του διαγωνισμού.

Ωστόσο, ο επικεφαλής της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας είπε ότι η Ρωσία θα μπορούσε να διοργανώσει έναν δικό της διαγωνισμό που θα προβάλλει τη ρωσική κουλτούρα, σημειώνοντας πως η χώρα του πρέπει να υποστηρίζει «τα νανουρίσματα, τις θρησκευτικές ωδές και τα πατριωτικά τραγούδια».

Σημειώνεται ότι το 2014, η νίκη της Κοντσίτα Βουρστ είχε καταδικαστεί από πολλούς εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της Ρωσίας και η ορθόδοξη Εκκλησία είχε κάνει λόγο για μία νίκη «που νομιμοποιεί την αμαρτία».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ