2015-05-23 11:51:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην ψυχιατρική ο νεαρός που απειλούσε να βάλει φωτιά στο σπίτι του και να καεί ζωντανός - Δείτε φωτο
Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εξελίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Μεσσάτιδος, στην περιοχή της Αρόης στην Πάτρα. Ο 31 ετών άνδρας είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι του απειλώντας να βάλει φωτιά και να καεί ζωντανός.

Ο δρόμος έκλεισε ενώ στο σημείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες συμπολίτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος ειδοποίησε για τις προθέσεις του την μητέρα του μέσω του facebook ενώ είχε ζητήσει να δει και τον πατέρα του.

Σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός μετά από καταγγελίες περιοίκων.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι απειλές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά καθώς και ειδικοί της αστυνομίας που διαπραγματεύτηκαν μαζί του.

Τελικά ο άνδρας μετά από τρεις ώρες και κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής πείστηκε από τους διαπραγματευτές να εγκαταλείψει το σχέδιό του και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Πάντως δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς αφού ο νεαρός είχε αποχωρήσει, συγγενείς του αρπάχθηκαν μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών που προσπαθούσαν να επιβάλουν την τάξη.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ