2015-05-23 13:20:22
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ... ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Έτοιμος να κατακτήσει το 27ο Κύπελλο και να κάνει το 17ο νταμπλ της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, ενώ οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τη χρονιά στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (20:30, OTE Sport 3).

Στο Λιμάνι τρέφουν σεβασμό για τους Ακρίτες, καθώς πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα και αν δεν προσέξουν την επιθετική τους γραμμή, τότε θα κληθούν να λύσουν αρκετά προβλήματα.

Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι τονίζουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να κατακτήσουν το Κύπελλο, το οποίο θα είναι το 27ο στην ιστορία τους και παράλληλα θα κάνουν το 17ο νταμπλ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν στο πλευρό τους περισσότερους από 30.000 οπαδούς τους, οι οποίοι θα κάνουν... Καραϊσκάκη το Ολυμπιακό Στάδιο και θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα του Βίτορ Περέιρα στην κατάκτηση του τροπαίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει μόνο ένα δίλημμα για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο Περέιρα θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μασουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Φουστέρ και Χάρα στα πλάγια.


Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου.

Υπάρχει μία πιθανότητα αντί του Χάρα να παίξει ο Μπενίτες, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Ντοσεβί (αν είναι 100% έτοιμος).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Αυλωνίτης, Κασάμι, Ντουρμάζ και Βούρος.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ