2015-05-24 09:45:23
Φωτογραφία για ΚΛΕΪΤΟΝ : ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ... ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!
Εμφανώς απογοητευμένος για την απώλεια του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ο Σίλβα Κλέιτον σχολίασε τον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως η Ξάνθη θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά... "πλήρωσε" τα λάθη της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίλβα Κλέιτον:

Για την απώλεια του Κυπέλλου: "Τέτοια λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς μας στοίχισε ένα γκολ που μπήκε σε κακό σημείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει στο ημίχρονο με το "0" ή ακόμα και να προηγηθούμε. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, κάθε λάθος το πληρώνεις".

Για την συγκίνησή του: "Παίζεις σε ένα τελικό και θέλεις να κερδίσεις. Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου η νίκη και η ήττα. Συνεχίζουμε".

Για την εμφάνιση της Ξάνθης: "Δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε. Το είδατε στο ματς. Μπήκαμε δυνατά, διαβασμένοι και με αυτοπεποίθηση. Παίξαμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Μακάρι να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια η Ξάνθη. Καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ με μεγάλη προσπάθεια. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την κούπα, όμως μακάρι να το πάρουμε στο μέλλον γιατί το αξίζουμε".

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ: "Ο κόσμος έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει μέχρι εδώ. Το πίστευαν ότι μπορούσαμε να το πάρουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας πίστεψε και μας στήριξε".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O HAMILTON ΦΟΥΛΑΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ POLE POSITION
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O HAMILTON ΦΟΥΛΑΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ POLE POSITION
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ