2015-05-24 12:41:27
Φωτογραφία για «ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...»
Ο Καρυπίδης, όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του στην Ξάνθη, στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και τα οποία στοίχισαν στην διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Καρυπίδης στάθηκε ιδιαίτερα στα σημεία που μπήκαν τα γκολ του Ολυμπιακού καθώς είπε αρχικά:

"Θα έλεγα ότι στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι αλλά πρέπει να έχεις διάρκεια για να πάρεις έναν τελικό και πόσο μάλλον κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, αν είχαμε σκοράρει πρώτοι θα ήταν ένα διαφορετικό ματς. Δεχτήκαμε όμως ένα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και μάλιστα ένα γκολ σε καίριο σημείο".

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια:

"Στα αποδυτήρια είπαμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια όπως στο πρώτο αλλά όχι και δεχτήκαμε και πάλι ένα γρήγορο γκολ που μας έκοψε τα πόδια".

Για το λάθος του Μπέρτου:

"Στο ποδόσφαιρο λάθη γίνονται. Έγινε ένα λάθος και έπρεπε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το δεύτερο ήρθε από μια καταπληκτική ενέργεια του Ντομίνγκες που επίσης κάναμε ένα λάθος και όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολα τα πράγματα".


Για την πορεία της ομάδας;

"Νομίζω ότι σήμερα για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα και άξια βρεθήκαμε στον τελικό. Ήταν πολλά τα θετικά και εμάς. Πολλά παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά σε τελικό και είναι μεγάλη εμπειρία για όλους τους.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας βοηθήσει".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ