2015-05-24 17:58:04
Φωτογραφία για «Έκοψε την ανάσα» το 37ο Ράλλυ Κρήτης! Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!
Ένα πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα συναρπαστικό θέαμα πρόσφερε στους Ηρακλειώτες  αλλά και στους επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν στους κεντρικούς δρόμους η εκκίνηση του 37ου Ράλλυ Κρήτης.

Μικροί και μεγάλοι έμειναν άναυδοι να θαυμάζουν αγωνιστικά αυτοκίνητα που διέσχιζαν τους κεντρικούς δρόμους «σαν αστραπή». Ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεταδοτικός που όλοι όσοι παρακολουθούσαν τη διαδρομή ξέσπαγαν σε επευφημίες και δυνατά χειροκροτήματα.

Εξίσου εντυπωσιακές όμως ήταν και οι από αέρος λήψεις, ειδικά στο τμήμα της ειδικής διαδρομής στην παραλιακή λεωφόρο.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν δυναμικό παρών για ένα θέαμα που κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης δεν έχουμε συχνά τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε σε τοπικό επίπεδο.

Η διεξαγωγή του 37ου Ράλλυ Κρήτης με μεγάλο χορηγό την EKO racing 100 φαίνεται πως δικαίωσε τους λάτρεις του είδους.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 26 πληρώματα και υα βλέμματα όλων, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο τράβηξε η Super Ειδική διαδρομή, που έγινε χθες το απόγευμα από τις 17:00 έως 19:00 στην Παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου!

Το ΕΚΟ RACING 100 Rally Κρήτης 2015 διοργάνωσε ο ΑΟΚ με την ΦΙΜΑ υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ ενώ συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Rally και ήταν  ο 3ος αγώνας του κυπέλλου ασφάλτου με τη συμμετοχή οδηγών από όλη την Ελλάδα.

Οι νιητές

Νικητές στην πρώτη ειδική αναδείχτηκαν οι Πιτσάκης-Πολυζώης, με χρόνο 1:36.62 οι οποίοι συμμετείχαν με MITSUBISHI EVO X. Στην 2η θέση με MITSUBISHI EVO ΙX στην 1η ειδική διαδρομή τερμάτισαν οι ΝΙΚΟΝ και Πετρόπουλος Νίκος χρόνο  1:37.49, ενώ στην τρίτη θέση οι Νικολιδάκης-Πετούσης με PEUGEOT 106 S16 και χρόνο 1:38.75.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ