2015-05-25 09:15:23
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟΝ... ΠΕΙΡΑΙΑ!
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο σεμινάριο των δυο καταξιωμένων Κορεατών αθλητών στις Εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το υψηλού επιπέδου διήμερο σεμινάριο από τους δυο καταξιωμένους Κορεάτες αθλητές στις Εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού. Οι δυο Κορεάτες αθλητές Ηyun Gyu Jeong και Hajihyeon δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος και μύησαν τα παιδιά της Ακαδημίας Ταε Κβο Ντο του Θρύλου, στον Κορεάτικο τρόπο προπόνησης. Το σεμινάριο αυτό έδωσε στους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού την ευκαιρία να δουν το Ταε Κβο Ντο όπως είναι, κατευθείαν από την... πηγή του.

Οι αθλητές του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού αποκόμισαν πολύ σημαντικές εμπειρίες και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι βλέποντας τον κορεάτικο τρόπο προπόνησης ο οποίος επικεντρώνεται στην τεχνική. Ο επικεφαλής προπονητής και team manager του τμήματος Μιχάλης Μουρούτσος και ο β' προπονητής Νίκος Κυρίτσης έμειναν εξίσου ικανοποιημένοι μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.


Μουρούτσος: «Ωραίο προπονητικό διήμερο»

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr):

«Ήταν ένα πολύ ωραίο προπονητικό διήμερο το οποίο βοηθάει και τα παιδιά ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων και της προετοιμασίας τους για τους αγώνες που έρχονται. Οι αθλητές μας είδαν έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης που θα τους ωφελήσει και στο μέλλον θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν ανάλογες εμπειρίες».

Κυρίτσης: «Και στο μέλλον τέτοιες ενέργειες»

Από την πλευρά του Νίκος Κυρίτσης συμπλήρωσε: «Κάνει καλό και σε εμάς τους προπονητές και στα παιδιά να έρχονται δυο Κορεάτες να διδάξουν. Γιατί το Ταε Κβο Ντο και όλα τα μυστικά του από εκεί ξεκίνησαν καθώς και όλα τα νέα στοιχεία που εντάσσονται στο άθλημα από εκεί προέρχονται. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί άρεσε και στα παιδιά και στους γονείς και θα γίνουν και άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ