2015-05-26 17:16:24
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Έμειναν άφωνοι οι αστυνομικοί όταν είδαν ποιος τους πήγε γλυκά στο τμήμα!
Ο σκοπός έβλεπε τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης να πλησιάζει χαμογελαστός με ένα κουτί γλυκά στα χέρια...

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Πυλαίας της Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο αστυνομικό τμήμα έμειναν έκλπηκτοι όταν διαπίστωσαν πως πρώην κρατούμενος που βρισκόταν στα κρατητήρια του τμήματος έφτασε στην πόρτα τους κρατώντας ένα κουτί με... γλυκά.

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, συνελήφθη πριν από ένα χρόνο για κλοπές και χρήση ναρκωτικών. Κρατήθηκε για πάνω από 6 μήνες λόγω συμφόρησης των φυλακών. Όταν αποφυλακίσθηκε θέλησε να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς για την άψογη συμπεριφορά τους.

Το περιστατικό μέσα από επιστολή αστυνομικού ''Είμαι αστυνομικός και θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός, το οποίο εκτιμώ ότι είναι άξιο αναφοράς και επαινετικό για τους υπηρετούντες στην Ελληνική Αστυνομία. Ο αστυνομικός σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας αντιλήφθηκε άτομο να προσεγγίζει το Αστυνομικό κατάστημα και στο πρόσωπο του αναγνώρισε τον ποινικό κρατούμενο ελληνικής υπηκοότητας που είχαν στα κρατητήρια της Υπηρεσίας για περίπου 6 μήνες τον προηγούμενο χρόνο, λόγω πληρότητας των φυλακών και την αδυναμία τους να στεγάσουν άλλους υπόδικους ή και κατάδικους...


Αμέσως έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, τον προσέγγισε και έμεινε έκπληκτος όταν ο μεσήλικας πρώην φυλακισμένος του γνωστοποίησε ότι αποφυλακίστηκε και θεώρησε ηθική του υποχρέωση να περάσει για να ευχαριστήσει το προσωπικό για την άψογη συμπεριφορά του.

Προσερχόμενος εντός της Υπηρεσίας οι αστυνομικοί έλαβαν μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο πρώην κατάδικος είχε απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες και μάλιστα δήλωσε ότι σε αυτή την προσπάθεια του συνέβαλαν τόσο οι συνθήκες κράτησης του, όσο και οι προτροπές των αστυνομικών κατά τη διάρκεια της κράτησης του''. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ