2015-05-26 18:11:32
Φωτογραφία για Έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες γκρίζες τούφες;
Έχουν κάνει την εμφάνισή τους άσπρες τούφες κι εσείς ψάχνετε τρόπο να τις κρύψετε; Μην σπαζοκεφαλιάζετε άλλο! Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω κόλπα κι ίσως και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα -Όγκος: Καλό είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά ανάποδα και να αποφεύγετε τα πολύ ίσια χτενίσματα. Μην ισιώνετε τα μαλλιά σας πίσω ή πλαγίως. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τον κότσο και τα ponytails. Η πιο χαλαρή αλογοουρά είναι η πιο ασφαλής λύση.Όγκος: Καλό είναι να στεγνώνετε τα μαλλιά ανάποδα και να αποφεύγετε τα πολύ ίσια χτενίσματα. Μην ισιώνετε τα μαλλιά σας πίσω ή πλαγίως. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφεύγετε τον κότσο και τα ponytails. Η πιο χαλαρή αλογοουρά είναι η πιο ασφαλής λύση.

-Προσωρινές και γρήγορες λύσεις: Αντί για χημική βαφή μπορείτε να δοκιμάσετε γρήγορες σπιτικές λύσεις. Όπως να βρέξετε το βουρτσάκι της σκιάς σας με νερό και ματ σκιά που ταιριάζει με τις αποχρώσεις του μαλλιού σας
. Άλλη μία εύκολη λύση είναι η εφαρμογή της μάσκαρας στις ρίζες. Αυτά, βέβαια, είναι tips για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν πρέπει να εφαρμόζονται και πολύ συχνά. Προτιμότερο είναι να βάφετε τα μαλλιά σας. Αν είστε τύπος που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα κομμωτήρια, προτιμήστε τις ανταύγειες.Προσωρινές και γρήγορες λύσεις: Αντί για χημική βαφή μπορείτε να δοκιμάσετε γρήγορες σπιτικές λύσεις. Όπως να βρέξετε το βουρτσάκι της σκιάς σας με νερό και ματ σκιά που ταιριάζει με τις αποχρώσεις του μαλλιού σας. Άλλη μία εύκολη λύση είναι η εφαρμογή της μάσκαρας στις ρίζες. Αυτά, βέβαια, είναι tips για κατάσταση έκτακτης ανάγκης, δεν πρέπει να εφαρμόζονται και πολύ συχνά. Προτιμότερο είναι να βάφετε τα μαλλιά σας. Αν είστε τύπος που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα κομμωτήρια, προτιμήστε τις ανταύγειες.

-Short haircut: Τολμήστε ένα short haircut με όγκο. Με τη βοήθεια gel ή αφρού δώστε στα μαλλιά σας το στιλ που σας αρέσει. Η καλύτερη λύση για τις άσπρες ρίζες. Εκτός του ότι δεν είναι αρκετά εμφανείς οι ρίζες, θα φαίνεστε αρκετά μοντέρνες!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ