2015-05-26 19:05:18
Φωτογραφία για Δε φαντάζεστε πια συνεργάτης της Μενεγάκη είναι σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη... [photos]
O υπουργός οικονομικών δέχεται τα πυρά των επικριτών του ότι δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην προσωπική του προβολή...Κι όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν επιμελείται μόνος του τις δημόσιες εμφανίσεις του, αφού αυτά τα καθήκοντα έχει αναλάβει η κομψή σύμβουλος επικοινωνίας, που προσέλαβε για να φροντίζει το προφίλ του.

Μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να θεωρείται πολύ επικοινωνιακός και ένα πραγματικό ταλέντο στην διαχείριση της δημόσιας εικόνας του, αλλά παρ’ όλα αυτά έκρινε ότι το προφίλ του θα πρέπει να το εμπιστευτεί στα χέρια της Κωνσταντίνας Ευθυμίου.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες, όπου εμφανίζεται ο υπουργός οικονομικών ακολουθείται διακριτικά από την …σκιά του, την ευειδή και κομψή Κωνσταντίνα, η οποία εκτελεί χρέη υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων.

Όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα» πρόκειται ωραία παρουσία που είχαμε θαυμάσει στις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα λόγω της τότε επαγγελματικής της, ιδιότητας ως διευθύντριας Μάρκετινγκ της εταιρείας κοσμημάτων Li-La-Lo, καλείτο η ίδια να παρουσιάσει τα προϊόντα του ελληνικού οίκου, τα οποία πρόβαρε πάνω της -ενίοτε και πάνω στην κυρία Ευθυμίου- η Ελένη Μενεγάκη.


Δεν είναι ακριβώς γνωστό το πώς από τον οίκο Li-La-Lo, η κυρία Ευθυμίου βρέθηκε να φροντίζει τη δημόσια εικόνα του κ. Βαρουφάκη σε επίσημες -και πιθανώς κρίσιμες- εκδηλώσεις, όπως την πρόσφατη συνέλευση του ΣΕΒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η πρόσληψη της κυρίας Ευθυμίου δεν αναφέρεται στη Διαύγεια, παρόλο που εκείνη παρουσιάζεται καθημερινά και με συνέπεια υπαλλήλου στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, στην οδό Νίκης.

Επί του παρόντος, το τυπικό καθεστώς που διέπει τη συνεργασία της με τον κ. Βαρουφάκη δεν είναι γνωστό, είναι όμως απολύτως βέβαιο ότι εκείνος την έχει εντάξει στην ομάδα των άμεσων συνεργατών του.

Όσο για την ίδια, σύμφωνα με τα λίγα που έχει εκμυστηρευτεί σχετικά με το βιογραφικό της, παραδέχεται ότι δεν διαθέτει προηγούμενη εμπειρία συνεργασίας με υπουργό ή άλλο πολιτικό πρόσωπο, μολονότι η επαγγελματική διαδρομή της είναι πλούσια σε αξιοσημείωτους σταθμούς, πάντα στον ιδιωτικό τομέα – και συγκεκριμένα στη διαφήμιση, στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία.

Κατάγεται από το Αγρίνιο και πριν σαγηνευτεί από τη γοητεία των media ή τη λάμψη των κοσμημάτων, η κυρία Ευθυμίου σπούδασε στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ