2015-05-26 21:41:16
Φωτογραφία για Η μοίρα επεφύλασε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον 24χρονο
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 24χρονος Kyle Kirchhoff οποίος το το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαΐου είχε πάει στο Aragon Ballroom στο Σικάγο για να παρακολουθήσει την συναυλία των Chevelle.

Πιο αναλυτικά, ο άτυχος άνδρας έβλεπε την συναυλία μαζί με δυο φίλους του από ένα μπαλκόνι στο δεύτερο όροφο, του Aragon Ballroom,όταν προσπάθησαν να περάσουν σε ένα άλλο σημείο του χώρου μέσα από μια πόρτα οι φίλοι ξαφνικά συνειδητοποίησαν ότι Kirchhoff δεν ήταν πλέον μαζί τους, ο φίλος τους είχε πέσει από μεγάλο ύψος. Η συναυλία διεκόπη αμέσως και ο Kirchhoff μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Weiss Memorial Hospital,στις 22:54 ανακοίνωσαν ότι ήταν νεκρός. Η αστυνομία ερευνά το χώρο για να βρεθούν τα αίτια.

Οι Chevelle μέσω της επίσημης σελίδα τους στο facebook:

"Προς τους οπαδούς μας, για όσους δεν το έχετε ακούσει, συνέβη ένα εξαιρετικά ατυχές γεγονός κατά την διάρκεια της εμφάνισης μας στο Σικάγο την Παρασκευή το βράδυ.


Μας ζητήθηκε από την αστυνομία να σταματήσουμε, έτσι ώστε οι αρχές να μπορούσαν μεταφέρουν ένα τραυματισμένο θεατή. Μόλις κατάλαβαν την σοβαρότητα του ατυχήματος οι αρχές άδειασαν τον χώρο για να ξεκινήσουν τις έρευνες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας στο Σικάγο για το σεβασμό και για την κατανόηση ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τις αρχές ήταν έξω από τον έλεγχό μας. Αγαπάμε τους οπαδούς μας στο Σικάγο και ενώ δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι η παράσταση θα διακοπεί υπό το πρίσμα αυτού του τραγικού γεγονότος, να είστε βέβαιοι για να παίξουμε για όλους σας και πάλι το συντομότερο δυνατόν.

Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι για το θάνατο του Kyle Kirchhoff,θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του Kyle Kirchhoff".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ