2015-05-26 23:14:08
Φωτογραφία για ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΜΕ ΑΡΗ
Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός.

Ο νεαρός φόργουορντ του Θρύλου, όπως σα έχουμε ενημερώσει, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αχίλλειο, στη χθεσινή προπόνηση, και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί στο αυριανό παιχνίδι.

Άλλωστε, στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως σε περίπτωση που πιεστεί, πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος της υποτροπής και αυτό δεν το θέλουν σε καμία περίπτωση στο Λιμάνι, μιας και ακολουθούν οι τελικοί με τον Παναθηναϊκό (λογικά).

Έτσι, ο Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και για μερικές μέρες θα ξεκουραστεί, ώστε να είναι έτοιμος να «πατήσει» και πάλι στο παρκέ από την επόμενη εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζεται ούτε για τη δεύτερη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης με τον Άρη, την Παρασκευή.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού ξεπέρασε τον τραυματισμό (κάκωση στο ισχίο) που τον ταλαιπώρησε (και που τον άφησε εκτός από την προημιτελική σειρά με τον Κόροιβο) και από τη στιγμή που προπονείται κανονικά, υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ