2015-05-26 23:27:16
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΣΑ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΙΓΙΟ»
Η Εστουδιάντες διά στόματος... Αλάγιες ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί καμία προσφορά που να την ικανοποιεί για Καρίγιο, τονίζοντας πάντως πως θα πάρει σίγουρα μεταγραφή.

Ο Αγκουστίν Αλάγιες μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής για τον Κουίδο Καρίγιο και το μέλλον του.

«Δεν βλέπω το να είναι εύκολο να αντικαταστήσουμε έναν παίκτη σαν τον Κουίδο (Καρίγιο). Θα χάσουμε έναν σημαντικό για εμάς παίκτη, όμως είναι η πραγματικότητα της αγοράς. Είναι η σκληρή αλήθεια. Η αγορά είναι τέτοια και η ζήτηση για τον Καρίγιο είναι τόσο μεγάλη που δεν γίνεται να μην παραχωρηθεί ο παίκτης. Το πλάνο και η πρόθεση είναι να φύγει στην Ευρώπη. Είναι λίγες οι ομάδες που μπορούν να δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για τον Κουίδο.

Δεν έχουμε λάβει ακόμα την προσφορά ή τις προσφορές που θέλουμε. Αυτό μπορώ να σας το πω με σιγουριά. Εννοώ στα χρήματα που θέλουμε, γιατί ενδιαφέρον και προτάσεις υπάρχουν. Ο Κουίδο είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός παίκτης. Ένας πολύ καλός φορ. Είναι επαγγελματίας και δουλεύει σκληρά. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως υπάρχει η Ρίβερ για τον Καρίγιο. Τα χρήματα που δίνει όμως δεν είναι αυτά που ζητάμε», σχολίασε μεταξύ άλλων ο παράγοντας της Εστουδιάντες, που μίλησε για πολλά μεταγραφικά ζητήματα.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ