2015-05-27 07:45:06
Φωτογραφία για Μας τα χαλάει ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα από Τετάρτη
Χαλάει ο καιρός σταδιακά από τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας και όπως φαίνεται ο Μάης θα μας αποχαιρετήσει με βροχές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Από αργά το βράδυ της Τρίτης και κυρίως την Τετάρτη ο καιρός αρχίζει να χαλάει από τα νότια τμήματα του Ιονίου και την Κρήτη όπου θα έχουμε κάποιες βροχές οι οποίες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Το μεσημέρι και το απόγευμα της Τετάρτης βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν σε όλη την χώρα εκτός από τα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Ήπειρο-Μακεδονία-Θεσσαλία-Πελοπόννησο-Στερεά Ελλάδα-Θράκη.

Την Πέμπτη-Παρασκευή θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός κυρίως στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά Ελλάδα-Εύβοια, την Μακεδονία-Θράκη αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με μπόρες και σποραδικές καταιγίδες που θα είναι τοπικά ισχυρές.

Το Σαββατοκύριακο περιορίζεται κάπως η αστάθεια αλλά δεν θα σταματήσει ,θα έχουμε και πάλι το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας καταιγίδες.

Πηγή: weather-in-greece.gr

ΦΩΤΟ: meteo-france
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ