2015-05-27 15:51:23
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΜΒΑ από το The Voice - Ποιος coach φεύγει και αφήνει πίσω του συντρίμμια;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και στον ΑΝΤ1 θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση αλλαγών στο "The Voice".

Πρώτο το "YES!" σας είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά τη σύνθεση των coaches και μάλιστα είχε αναφέρει ότι ο Μιχάλης Κουινέλης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το σόου μετά τον μεγάλο τελικό.

Ο Stavento έχει εκμυστηρευθεί ότι εξαιτίας των πολλών γυρισμάτων δεν έχει χρόνο να δημιουργήσει. "Τα τραγούδια μου τα γράφω μόνος μου και αν δεν τα γράψω, δεν θα το κάνει κάποιος άλλος για μένα", επανέλαβε και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "YES!". Δεν είναι όμως μόνο ο Μιχάλης, του οποίου η παραμονή στο σόου για τρίτη χρονιά είναι αμφίβολη. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί παρόμοια σενάρια για τη Μελίνα Ασλανίδου και για τον Αντώνη Ρέμο. Γι' αυτό και στον ΑΝΤ1, αν και επιθυμία των ανθρώπων του είναι να συνεχίσει ως έχει η ομάδα, θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όνομα που "παίζει" πολύ είναι αυτό του Γιάννη Κότσιρα. Μάλιστα υπήρξε προσέγγιση πριν κλείσει η τετράδα των coaches για το πρώτο σόου, αλλά τότεη συνεργασία δεν ευδοκίμησε. Βέβαια τώρα και με δεδομένη την επιτυχία του "The Voice", τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν αφού πρώτα οι τέσσερις "προπονητές" πάρουν τις αποφάσεις τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ