2015-05-27 19:20:13
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ!
Στην εξαιρετική αμυντική προσήλωση των παικτών του απέδωσε ο Θοδωρής Βλάχος τους λόγους, που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο εντυπωσιακό 16-2 επί του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τα …κατορθώματα των παικτών του στην πισίνα του «Πέτρος Καπαγέρωφ», τα οποία τους άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο για την πρώτη τους νίκη στη σειρά των φετινών τελικών της Α1.

«Πράγματι, νομίζω ότι αυτό που θα κρατήσω δεν είναι μόνο η διαφορά στο σκορ. Επικρατήσαμε με πολύ καλή άμυνα, Δεχθήκαμε μόνο 2 γκολ, Μας έδωσε την ευχέρεια να ξεφύγουμε, να βάλουμε πολλά γκολ στην κόντρα, Μέσα από αυτή, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό και πετύχαμε γκολ μ’ όλους τους τρόπους» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova για να προσθέσει:

« Αυτό που θέλω, είναι να δώσω συγχαρητήρια για την άμυνα που έπαιξαν. Στο άλλο ματς θα δεχθούμε πίεση, Ο ΠΑΟ θα προσπαθήσει ν’ αλλάξει σκηνικό,. Είμαστε καλύτεροι, είμαστε το φαβορί. Αυτό που προέχει, είναι να παίξουμε καλή άμυνα, Να φτάσουμε στη νίκη με πανομοιότυπο τρόπο»
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ