2015-05-28 10:56:08
Φωτογραφία για «ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!
Ο μάνατζερ του Μίλαν Σκόντα μιλάει στο "Gazzetta.gr", αποκαλύπτοντας το ερυθρόλευκο... ενδιαφέρον για τον παίκτη! Τι λέει για την προοπτική του Ολυμπιακού και τις εξελίξεις.

Αναλυτικά Ο ατζέντης του Τσέχου άσου της Σλάβια, Γίρι Στέγσκαλ, μόνο έκπληκτος δεν εμφανίστηκε στο άκουσμα της πληροφορίας για κίνηση του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μίλαν. Έχω κάνει συνάντηση στο Μόναχο και την Τσεχία με άνθρωπο που συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπιακό. Μου μετέφερε πως η ελληνική ομάδα παρακολουθεί στενά τον Μίλαν Σκόντα.

Πως της αρέσει πολύ και ότι θα κάνει κίνηση για εκείνον. Υπάρχει η δέσμευση να μιλήσουμε και την επόμενη εβδομάδα. Η ουσία είναι με έχουν προσεγγίσει για τον Ολυμπιακό. Εγώ τους είπα πως ο Μίλαν έχει συμβόλαιο με την Σλάβια, όμως εφόσον οι δύο ομάδες τα βρουν είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Είναι ένας εξαιρετικός επόμενος προορισμός για τον Μίλαν.


Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη, πολύ σοβαρή, οργανωμένη και δυνατή ομάδα. Παίζει σε ένα πρωτάθλημα που είναι πιο δυνατό από της Τσεχίας και βέβαια αγωνίζεται στο Champions League. Υπάρχει λοιπόν ενδιαφέρον και συζήτηση αλλά όχι πρόταση», υπογράμμισε αρχικά ο Στέγσκαλ.

Σχετικά με τις άλλες ομάδες που έχουν ασχοληθεί με τον Μίλαν ο ατζέντης του είπε: «Με έχουν ρωτήσει αρκετές ομάδες.

Και από Τσεχία, και από Ελβετία και από Γερμανία και από άλλες χώρες. Επίσημες προτάσεις δεν έχουμε ακόμα. Μόνο συζητήσεις, ενδιαφέρον και... τσεκάρισμα του παίκτη. Θα περιμένουμε. Και το γερμανικό πρωτάθλημα και τις ομάδες που ενδιαφέρονται αλλά και τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νέα.

Θα κάνουμε μία συνάντηση που μπορεί να είναι σημαντική. Την Τρίτη ή την Τετάρτη για να καθοριστεί το πλαίσιο των επόμενων ενεργειών μας. Ο Μίλαν είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που δεν έχει μεγάλο κασέ και γι' αυτό ασχολούνται τόσες ομάδες μαζί του. Είναι γεγονός πάντως πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Μίλαν και πως ο Μίλαν θα ήθελε πολύ να παίξει σε μία τέτοια ομάδα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ