2015-05-28 19:11:20
Φωτογραφία για Ξάνθη: Έγκυος πήγε στο νοσοκομείο και της είπαν ότι είχε ήδη γεννήσει
Συναγερμός σήμανε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι μία έγκυος που επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα φερόταν να είχε γεννήσει πριν από μερικούς μήνες.

Το κουβάρι της απίστευτης αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται και άμεσα διαπιστώθηκε πως πριν από τρεις περίπου μήνες μια έγκυος γυναίκα από τη Βουλγαρία που γέννησε στο νοσοκομείο της πόλης είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία, καθώς δεν είχε ασφάλεια ούτε την οικονομική δυνατότητα να καλύψει το κόστος τοκετού. Τα στοιχεία, ωστόσο, που δηλώθηκαν αντιστοιχούσαν στην εγκυμονούσα, η οποία ακόμη δεν έχει γεννήσει.

Η υπόθεση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση των Αρχών αλλά και της Διοίκησης του Νοσοκομείου, καθώς αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο κύκλωμα που σχετίζεται με εμπόριο βρεφών. Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν υπαρκτά, ενώ και το παιδάκι που ήρθε στη ζωή, υπάρχει και είναι καλά στην υγεία του.


«Μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, πριν από τρεις μήνες, ήρθε στο Νοσοκομείο και γέννησε. Έδωσε ψευδή στοιχεία. Διαπιστώθηκε αυτό όταν έγινε διασταυρωτικός έλεγχος» αναφέρει ο Διοικητικής του Γενικό Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αθανάσιος Πάσχου, εξηγώντας πως «άμεσα κάλεσα Δικηγόρο και ανέθεσα την υπόθεση, ενημερώσαμε και την Αστυνομία αλλά και την Εισαγγελία. Ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία».

Μάλιστα, όπως διευκρινίζει, «τα στοιχεία αντιστοιχούν σε πραγματικό πρόσωπο, σε μια γυναίκα που είναι ακόμη στους πρώτους μήνες της κύησης της. Εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε και την αλλαγή του ονόματος του παιδιού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τέτοια περιστατικά μπορούν να εντοπιστούν από το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου που διαθέτουμε».

Πηγή: thrakitoday
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ