2015-05-28 21:00:17
Φωτογραφία για ΕΥΧΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟS)
Ο υψηλού επιπέδου προπονητής κολύμβησης χαιρετίζει με μήνυμα του τον Ολυμπιακό και την Κολυμβητική διοργάνωση για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας

Από την Αμερική ο Mike Bottom, υψηλού επιπέδου προπονητής κολύμβησης και παλιός γνώριμος του μάνατζερ του τμήματος κολύμβησης Σπύρου Μπιτσάκη, με αφορμή την κολυμβητική διοργάνωση «Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.- 90 Χρόνια» έστειλε μήνυμα με το οποίο χαιρετίζει την ιστορία των 90 χρόνων του Ολυμπιακού, την κολυμβητική διοργάνωση και κλείνει με την ευχή να συνεχίσει το τμήμα να κολυμπά γρήγορα για 90 χρόνια ακόμα!

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου, δουλεύοντας με κολυμβητές και κολυμβήτριες που ειδικεύονται στα σπριντ. Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές προπονητής της χρονιάς και έχει υπάρξει προπονητής σε κορυφαία Πανεπιστήμια στην Αμερική, τα οποία και έχει οδηγήσει στην κατάκτηση πολλών τίτλων και πρωταθλημάτων NCAA.


Για 11 χρόνια ήταν επικεφαλής προπονητής των σπρίντερ των Εθνικών Ομάδων της Αμερικής, ενώ το 2004 και το 2008 ήταν ο επικεφαλής προπονητής της Εθνικής Κροατίας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, του 2004 και του 2008 εννέα (9) από τα 18 μετάλλια που κατακτήθηκαν στα σπριντ αγωνίσματα του ελεύθερου (50μ και 100μ) ανήκαν σε αθλητές και αθλήτριες, που εκείνος προπονούσε. Συγκεκριμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα 50μ. ελεύθερο κατέκτησαν με ταυτόχρονη άφιξη δύο (2) δικοί του αθλητές, ο Gary Hall Jr. και ο Anthony Ervin, μέλη της αποστολής της Εθνικής Ομάδας της Αμερικής. Τέλος στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα 25άρας πισίνας το 2005 & το 2006 όλα τα μετάλλια στα 50μ ελεύθερο κατακτήθηκαν από αθλητές & αθλήτριες επίσης δικούς του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ