2015-05-29 05:01:26
Φωτογραφία για Ο Γιάννης Μόρτζος βγήκε νικητής από την εντατική!
Ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος πριν από περίπου ένα μήνα μπήκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων για μια εγχείρηση ρουτίνας by pass και βρέθηκε διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όλο αυτό το διάστημα είχε δίπλα του την σύζυγό του Γιούλη Ζήκου να του συμπαραστέκεται. Η ίδια μάλιστα μέσα από το facebook μας ενημέρωσε ότι βγήκε νικητής!

«Κι ενώ ταξίδευε να συναντήσει τις ψυχές που τόσο είχε αγαπήσει στη ζωή του, τον Πλάτωνα , τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα, τον Κουν ένα μαγικό χέρι το χέρι του Θεού του δικού του Θεού που κουβαλάει μέσα του τον γύρισε πίσω. «Θα ζήσεις» του είπε . Μετά από ένα μήνα στην εντατική ο Δάσκαλός μου Γιάννης Μόρτζος έδωσε τη μάχη του και νίκησε! Συγκινητική η ανταπόκριση των θεατών, που καθημερινά αγωνιούσαν, έκλαιγαν και προσεύχονταν έξω από την εντατική για έναν από τους τελευταιους εναπομείναντες πρωταγωνιστές του Κουν», έγραψε χαρακτηριστικά.


Κατά την διάρκεια της περιπέτειας του, άτομο από το στενό του φιλικό περιβάλλον είχε δηλώσει στην εφημερίδα "Espressο": «Ο Γιάννης δεν είχε κάποιο εμφανές πρόβλημα με την καρδιά του, απλώς σε μια καρδιολογική εξέταση του βρήκαν μια αρτηρία φραγμένη και του συνέστησαν προληπτικά να κάνει την απαραίτητη χειρουργική διαδικασία του by pass. Μάλιστα τον διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας και πως η νοσηλεία του θα διαρκούσε μόνο λίγες μέρες.

Ομως εδώ και δεκαεπτά μέρες που έχει βγει από το χειρουργείο είναι σαν ζωντανός-νεκρός, αφού βρίσκεται στον αναπνευστήρα, σε μηχανική υποστήριξη και δεν επικοινωνεί καν με το περιβάλλον Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη, απλώς μετά την επέμβαση δεν επανήλθε ο οργανισμός του στα φυσιολογικά επίπεδα. Λέγεται ότι υπέστη μετεγχειρητικό σοκ».

Τώρα πλέον όλα ανήκουν στο παρελθόν για τον ηθοποιό, αφού βγήκε νικητής!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ