2015-05-29 13:07:13
Φωτογραφία για ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ... ΦΡΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Με αποκλειστικό στόχο το 2-0, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον Άρη (18:30/OTE Sports 4 HD) που ψάχνει τουλάχιστον μία καλύτερη εμφάνιση από εκείνη στο Game 1.

Μπορεί ο Ολυμπιακός την περασμένη Τετάρτη να νίκησε με 45 πόντους διαφορά τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α1 στο ΣΕΦ, αλλά κάθε ματς στη σειρά είναι διαφορετικό!

Οι νίκες μετρούν και όχι οι πόντοι, οπότε και οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν ως ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το σημερινό κόντρα στον Άρη, στον δεύτερο ημιτελικό της σειράς.

Απόλυτα συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και με το μυαλό μόνο στη νίκη και όχι στον προηγούμενο αγώνα, θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι απέναντι στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι από τη μεριά τους θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα πάνε καλύτερα από το τελικό του αγώνα της Τετάρτης με σκορ 98-53... Ο Θρύλος έδειξε από την αρχή την ανωτερότητα του, όπως μαρτυρά το τελικό σκορ και στόχος των ερυθρόλευκων είναι το 2-0, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.


Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κι οι συνεργάτες του δεν υπολογίζουν εκ νέου στον Ιωάννη Παπαπέτρου για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο νεαρός παίκτης του Θρύλου ταλαιπωρείται από τραυματισμό και για αυτό βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή του, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του και να είναι έτοιμος για τη συνέχεια. Το θετικό, όμως, είναι πως δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα.

Από την άλλη, το ζητούμενο στο… στρατόπεδο του Άρη είναι η βελτίωση της εικόνας του, αφού στο Game 1 δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει στη διάθεση του τους Αντεγκμπόγιε, Νέιμικ και Καραθανάση.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το 2-0, στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α1, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να κάνουν το 3-0 για να τελειώνουν με την υπόθεση... πρόκριση στους τελικούς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρίφτης : «Κάναμε πολλά λάθη»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρίφτης : «Κάναμε πολλά λάθη»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ