2015-05-29 18:57:16
Φωτογραφία για ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!
Ημέρες ευρωπαϊκής... θάλασσας αυτές που διανύουμε έως την 31η Μαΐου στον Πειραιά, με το Λιμάνι να έχει κατακλυστεί από κόσμο, αλλά και από διάφορους αθλητές οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε μερικά αγωνίσματα.

Ο Πειραιάς έχει γίνει το κέντρο της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, αλλά έχει γίνει και για έναν άλλο λόγο, που δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό, ο οποίος μνημονεύτηκε από τον Δήμαρχο του Τούρκου!

Η εν λόγω πόλη της Φινλανδίας θα φιλοξενήσει την επόμενη ευρωπαϊκή ημέρα θάλασσας και στην ομιλία παραλαβής της σημαίας, ο Δήμαρχος του Τούρκου, ανέφερε πως ο Πειραιάς είναι γνωστός για τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό!

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, καθώς όταν έχεις μια σταθερή και δυνατή ομάδα που κυριαρχεί όλα αυτά τα χρόνια σε διάφορα σπορ, τότε αυτομάτως, η πόλη που εδρεύει γίνεται πασίγνωστη. Αυτό έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς όταν κάποιος ακούει Πειραιάς, αμέσως του έρχεται το όνομα του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας.

Άλλωστε είναι πασίγνωστο το... "Περαία μου, Περαία μου, με τον Σαρωνικό σου... Που έχεις για καμάρι σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!"
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ