2015-05-29 23:00:15
Φωτογραφία για ΣΕ ΝΕΟ... ΚΥΚΛΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΠΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός άνοιξε ξανά τον... φάκελο του Στεφάν Μπιά, που κατέκτησε το Europa League με την Σεβίλλη παίζοντας ως βασικός.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ούτε και η πρώτη... χρονιά, που το όνομά του "ακούγεται" για τον Ολυμπιακό. Ο Μπιά είχε προταθεί και πέρυσι ενώ το ίδιο έγινε και φέτος. Ο 29χρονος αρχηγός της Εθνικής Καμερούν, που έχει γαλλικό διαβατήριο, έκανε φέτος μία γεμάτη χρονιά και σήκωσε το τρόπαιο του Europa League με την Σεβίλλη παίζοντας βασικός (που κέρδισε 3-2 τη Νντίπρο στον τελικό της Βαρσοβίας). Σε πρώτη φάση πολλά θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις των Σεβιγιάνων για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ανεξάρτητα από αυτό όμως οι συζητήσεις για τον Μπιά -που έχει κατακτήσει και άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια και έχει σημαντική καριέρα σε Γαλλία αλλά και εκτός αυτής- και τους ερυθρόλευκους είχαν αρχίσει από το Πάσχα και μετά. Ορισμένοι μάλιστα συνέδεσαν με αυτόν την παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ στον τελικό του Europa League.


Στο Λιμάνι έχουν ξεχωρίσει από πέρυσι τον Στεφάν Μπιά, που παίζει κυρίως ως αμυντικός και κεντρικός χαφ αλλά μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και σαν σέντερ μπακ.

Τώρα όμως σύμφωνα με ισπανικές πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε σε νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη. Για μία ακόμα υπόθεση υψηλής δυσκολίας Το προσεχές διάστημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την έκβαση της υπόθεσης του Μπιά. Οι νταμπλούχοι από την άλλη δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Παπακουλί Ντιόπ. Ο Μπιά πάντως -όπως όλα δείχνουν- έχει κερδίσει εκ νέου πολλούς πόντους στην ερυθρόλευκη λίστα για ποδοσφαιριστές, που παίζουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ