2015-05-30 12:02:23
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ.

Ώρα τελικού για τους Εφήβους του Ολυμπιακού. Το απόγευμα (18:00) του Σαββάτου θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο ο τελικός του 7ου Final-4 του Πρωταθλήματος Super League K-17 μ' αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας για να προκριθεί στον τελικό επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στον Α' ημιτελικό και ο ΠΑΟΚ με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στον Β' ημιτελικό.

Οι δυο ομάδες τερμάτισαν πρώτες στους ομίλους τους και θα βρεθούν αντιμέτωπες για 3η φορά σε τελικό Super League K-17. Στους δυο τελικούς που προηγήθηκαν έχουν από μια νίκη. Ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 2-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του 2010 που είχε "φιλοξενηθεί" στο Ηράκλειο Κρήτης και ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-0 του Ολυμπιακού το 2013 στον τελικό της Ξάνθης.

Ο Ολυμπιακός έχει δυο κατακτήσεις τροπαίων σε πέντε τελικούς ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μια σε τρεις τελικούς. Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση είναι ο Φώτης Τσιλίκης ο οποίος έχει σημειώσει 21 γκολ.

Η ομάδα μας έχει δουλέψει σκληρά όλο το χρόνο με πρώτο μέλημα την βελτίωση ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα συνεχίσουν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και θα στελεχώσουν την Κ-20, η οποία κατέκτησε φέτος το Πρωτάθλημα Super League και έφτασε έως τους "16" του UEFA Youth League.

Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ