2015-05-30 18:34:08
Φωτογραφία για ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ» ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμικούς εταίρους αναφέρεται σε άρθρο του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, καλώντας τους δανειστές να ξεπεράσουν την «τιμωρητική λογική». Στο άρθρο, το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του «Κινήματος», ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει ανάμεσα σε άλλα ότι «αν αποτύχουμε, ούτε οι Έλληνες, ούτε άλλος ευρωπαϊκός λαός θα βγει κερδισμένος» και παράλληλα καλεί την κυβέρνηση να «υιοθετήσει άμεσα πνεύμα μεταρρυθμιστικό παντού».

Απευθυνόμενος στους εταίρους, σημειώνει ότι: «Οφείλουν να κατανοήσουν ότι η Ελλάδα, με τις θυσίες των Ελλήνων, έχει κάνει ήδη μια μεγάλη προσαρμογή, που πρέπει να τύχει του σεβασμού τους. Οφείλουν να κατανοήσουν ότι, αντί της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, πρέπει να δώσουν χώρο στη δημοσιονομική υπευθυνότητα και την ανάπτυξη».

Καλεί τέλος τον Πρωθυπουργό «Να υπερβεί τα κομματικά τείχη που στενεύουν τους ορίζοντες τους οποίους έχει ανάγκη η χώρα και να επιτελέσει τον εθνικό του ρόλο» και τους εταίρους «να ξεπεράσουν κάθε τιμωρητική λογική και να αναλογιστούν τις ιστορικές τους ευθύνες έναντι αυτού του πρωτόγνωρου δημοκρατικού εγχειρήματος που υπηρετούν».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ