2015-05-30 20:39:27
Φωτογραφία για Η επίθεση του Τσιρώνη στους δημοσιογράφους - Δε φαντάζεστε τι τους είπε...
Εντυπωσιακή είσοδο στα δικαστήρια της Ευελπίδων έκαναν οι συλληφθέντες "ληστές του Διστόμου" Οι Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης με χειροπέδες και αλεξίσφαιρα γιλέκα, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Ο Τσιρώνης, ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία των δημοσιογράφων, φώναζε: "Κοράκια γ.....ώ το σπίτι σας".

Σε βάρος του 37χρονου Γρηγόρη Τσιρώνη εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για ληστεία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του Νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, για παράνομη βία και άλλα αδικήματα. Μάλιστα, το 2009 είχε επικηρυχθεί για τη δράση του, μαζί με δύο ακόμα άτομα, με το ποσό των 600.000€.

Σε βάρος του 45χρονου Σπύρου Χριστοδούλου εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε ληστείες, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, εκρηκτικών και ναρκωτικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα.

Οι δυο από τους ληστές συνελήφθησαν σήμερα σε μονοκατοικία στη στην Ν. Αγχίαλο. Όταν κατάλαβαν πως το σπίτι είναι περικυκλωμένο και δεν υπήρχε δίοδος διαφυγής, βγήκαν με τα χέρια ψηλά, άοπλοι και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς ,ενώ ο τρίτος συνεργός τους, Σπύρος Δραβίλας, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό και άρχισε να βάλει εναντίων των αστυνομικών με ένα Καλάσνικωφ. Όταν πια κατάλαβε και αυτός πως τελικά ο κλοιός έχει σφίξει γύρω του έβαλε τέλος στην ζωή του με το όπλο του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ