2015-06-03 14:53:16
Φωτογραφία για Πάτρα: Μπαράζ κρουσμάτων λοιμώξεων στο Πεπανός - Αθλητές με γαστρεντερίτιδα, λοίμωξη αναπνευστικού, ωτίτιδα, και δερματίτιδες - ΕΓΓΡΑΦΟ
Κίνδυνος για την υγεία των αθλητών στο Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" με τους αρμοδίους φορείς να... ποιούν την νήσσαν, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΝΟΠ.

Σε έγγραφο που εστάλη στο dete αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί κρούσματα λοιμώξεων όπως γαστρεντερίτιδες, λοιμώξεις του αναπνευστικού, ωτίτιδες, επιπεφυκίτιδες και δερματίτιδες. Αρκετοί αθλητές ταλαιπωρήθηκαν με υψηλό πυρετό και κάποιοι έχασαν ακόμη και μαθήματα στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Ο ΝΟΠ θεωρεί πλέον ότι τα συγκεκριμένα περιστατικά μόνο τυχαία δεν είναι, προέβη σε άμεσες ενέργειες ώστε να εξετασθεί η ποιότητα του νερού στο κολυμβητήριο. Ετσι απευθύνθηκαν στην Διεύθυνση Υγείας, το Πανεπιστήμιο και το ΠΕΑΚ και μάλιστα απηύθυναν δημόσια, ερωτήματα σε σχέση με το αν γίνεται η διαδικασία καθαρισμού της πισίνας, αν υπάρχει μικροβιολογικός έλεγχος, αν ελέγχονται οι αθλούμενοι που μπαίνουν στο Πεπανός αλλά και πολλά άλλα που έχουν σχέση με την γενικοτερη λειτουργία του κολυμβητηρίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ