2015-06-06 15:21:09
Φωτογραφία για Γιος γνωστής παρουσιάστριας: Μαμά είσαι η μόνη στο Δημοτικό που είναι 50
Η Ρίκα Βαγιάννη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΟΚ!» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Πουλόπουλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της, μέχρι να αποκτήσει τελικά παιδί μετά τα 40 της χρόνια.

«Αγχώθηκα όταν είχα κάποιες εγκυμοσύνες που δεν ολοκληρώνονταν. Αλλά είναι κάτι που θα τρομάξει και ένα κορίτσι που είναι 20 χρονών. Τελικά πήγαν όλα καλά, είχα μια εκπληκτική εγκυμοσύνη, οπότε ακόμα και αν αγχώθηκα κάποιες στιγμές το έχω ήδη ξεχάσει», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Όσο για το πως αντέδρασε όταν αγκάλιασε πρώτη φορά το μωρό της, αποκάλυψε «Σαρκαστικά. Το πρώτο που είπα όταν είδα τον Οδυσσέα ήταν "Ωχ άλλος ένας!". Έμοιαζε τόσο πολύ με τον πατέρα του που ήταν σαν MiniMe από το Austin Powers».

Την έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία με κάποια ερώτησή του; «Είμαι από τις γυναίκες που δεν κρύβουν την ηλικία τους
. Μια μέρα λοιπόν είχε γυρίσει από το σχολείο και με ρώτησε με ύφος. «Μαμά το ξέρεις ότι είσαι η μόνη μαμά στο Δημοτικό που είναι 50;». Εσύ πόσο χρονών είσαι τον ρώτησα. «Αφού ξέρεις ότι είμαι 7. Τι με ρωτάς», απάντησε. «Θες να ζήσεις για να γίνεις 8;» τον ξαναρώτησα. «Θέλω» μου απάντησε. «Ωραία τότε δε θα ξαναθίξεις αυτό το θέμα» είπα και σκάσαμε και οι δυο από τα γέλια. Δεν έκρυψα την ηλικία μου από τους θαυμαστές και τους εργοδότες μου. Θα την έκρυβα από τον γιο μου;», εκμυστηρεύτηκε.

Τέλος, αναφερόμενη στο αν θα τολμούσε να πει την ηλικία της σε μια συνέντευξη, η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά «Γιατί να μην την πώ; Είμαι γεννημένη το 1962, οπότε κάνε τον λογαριασμό και υπολόγισε πόσο είμαι».

Πηγή: Faysbook
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ