2015-06-10 12:54:33
Φωτογραφία για Κούγιας: Πληρώνω την ανακατασκευή της Αγυιάς και το 15% των εισιτηρίων για να επιστρέψει η ομάδα στην Πάτρα
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Max Fm για το εξώδικο που έστειλε σε ερασιτεχνική Παναχαϊκή και τον Δήμο για επιστροφή στην Αγυιά. Ο κ. Κούγιας δήλωσε πως θα πληρώνει το 15% επί των κερδών της Παναχαϊκής για το γήπεδο. Εκανε επίσης πρόταση να πληρώσει την ανακατασκευή του γηπέδου της Αγυιάς και να υπάρξει συμψηφισμός. Εκανε επίσης πρόταση να πληρώνει και το 15% και να αναλάβει και την συντήρηση. Επιμένει όμως ότι δεν έχει οφειλές προς την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, αφού πλήρωσε 400.000 ευρώ για την συντήρηση του γηπέδου της Αγυιάς.

Από την πλευρά του ο κ. Τσαούσογλου από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή δήλωσε πως ο κ. Κούγιας δεν έχει καταλάβει πως... δεν τον σηκώνει η Πάτρα. "Εμείς δεν θέλουμε τον Κούγια στην Πάτρα. Εχουμε άλλη φιλοσοφία. Τόλμησε και έβαλε κίτρινο στην φανέλα". Και συνέχισε "δεν μας ενδιαφέρει ο κ. Κούγιας. Ακόμη και αν μας δώσει αύριο τα λεφτά... δεν θέλουμε τον κ. Κούγια".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ