2015-06-16 20:23:39
Φωτογραφία για ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;...
Γιούνκερ: Η κυβέρνηση παραπλανά τους Έλληνες

Η ελληνική κυβέρνηση παραπλανά τους Έλληνες ψηφοφόρους σχετικά με τις προτάσεις των δανειστών, υποστήριξε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Ο κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση πως διαδίδει πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις της Κομισιόν, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Η ελληνική κυβέρνηση παραπλανά τους Έλληνες ψηφοφόρους σχετικά με τις προτάσεις των δανειστών» συνέχισε. «Η συζήτηση για την Ελλάδα θα ήταν καλύτερη, εάν η κυβέρνηση έλεγε επακριβώς τι προτείνει η Κομισιόν» κατήγγειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Όπως εξήγησε, «Δεν νοιάζομαι για την ελληνική κυβέρνηση, αλλά για τον ελληνικό λαό, ο οποίος υποφέρει περισσότερο από κάθε άλλο ευρωπαϊκό λαό». Μάλιστα, εξέφρασε την αντίθεσή του στην αύξηση του ΦΠΑ στα φάρμακα και στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Αντίθετα, τάχθηκε υπέρ της ήπιας περικοπής των δαπανών για την εθνική άμυνα.

Εν συνεχεία, ο κ. Γιούνκερ υπογράμμισε το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των δανειστών, τονίζοντας μάλιστα, πως οδηγούν στο «πουθενά».

«Δεν έχω καμία επαφή με τους Έλληνες αξιωματούχους από την προηγούμενη Κυριακή» συνέχισε ο κ. Γιούνκερ. «Η διακοπή στις διαπραγματεύσεις αποδίδεται στην έλλειψη προόδου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ/Reuters/Bloomberg

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ