2015-06-17 21:16:45
Φωτογραφία για Κανονικά θα γίνουν μεταθέσεις από και προς την 1η Στρατιά
Οικογενειακή αλλά και Οικονομική ανάσα δίνει η εντολή του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη  για  όχι μόνο ταυτόχρονη ,αλλά και  χορήγηση την ίδια ημερομηνία στα Στελέχη του Στρατού Ξηράς  που μετατίθενται με συνυπηρέτηση!

Αυτή η διαταγή βάζει τέλος στην ανασφάλεια των  Στελεχών που μετατίθενται και τα έξοδα μειώνονται στο μισό και γίνεται έτσι αποφυγή μεταφορά  των παιδιών του Ζεύγους στους γονείς και αντιστρόφως !

Η Οικογένεια των Στελεχών μας δεν χωρίζεται και δεν αποχωρίζεται ήταν η εντολή του Αρχηγού προς την Διεύθυνση Προσωπικού του ΓΕΣ.

Η Διαταγή έχει ισχύ απο τις μεταθέσεις που τρέχουν αυτήν την περίοδο και μέχρι της ολοκλήρωσης των μεταθέσεων του 2015!

Είναι η δεύτερη διαταγή του Αρχηγού μετά την άμεση επίσκεψη των Στελεχών προσωπικά στο γραφείο του χωρίς χρόνιες διατυπώσεις ,ώστε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Υπηρεσίας να γίνεται δεκτό το αίτημα που απασχολεί το Στέλεχος του Σ.Ξ!


Εν τω μεταξύ όπως δημοσιεύει ο veteranos.gr σύμφωνα με Ανώτερο Επιτελή διαψεύδεται ώς ανυπόστατη η φήμη για Μεταθέσεις απο την 1η Στρατιά πληθώρα Στελεχών ,  με διάφορες φήμες ότι η Στρατιά πρόκειται δήθεν να κλείσει !

Μεταθέσεις θα γίνουν στην 1η Στρατιά και όπου αλλού χρειαστεί άσχετα απο τις πιέσεις τοπικών και πολιτικών προσώπων αλλά και απο συγγενικών προσώπων των Στελεχών που επιθυμούν να παραμείνουν τα βλαστάρια τους χωρίς μετάθεση και πέραν της 10ετίας !!

Απίστευτο να είναι κάποιος ή κάποια στην ίδια θέση για 10 συνεχόμενα έτη στο Στράτευμα ; Και όμως είναι αληθινό !

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/entoli-ages-taftochroni-metathesi-ton-sizevgmenon-stelechon-tou-s-x/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΥΤΟ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΚΟΥΤΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΤΟ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΚΟΥΤΑ!
ΘΕΛΕΙ... ΞΑΝΑ ΛΑΦΑΓΙΕΤ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ... ΞΑΝΑ ΛΑΦΑΓΙΕΤ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ