2015-06-21 07:52:06
Φωτογραφία για To νέο Peugeot 308 GTI θα είναι αρχικά στο Goodwood μετά στην Φρανκφούρτη
Αρχικά στο Goodwood Festival of Speed και στη... συνέχεια στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο η Peugeot θα παρουσιάσει το νέο 308 GTI, που θα είναι διαθέσιμο με 250 και 270 άλογα.

Κινητήρας θα είναι ο τετρακύλινδρος 1.600 turbo της μάρκας, ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει η πιο ισχυρή εκδοχή του, μιας και η οικονομική επιβάρυνση θα είναι μικρή – αυτή των 250 ίππων μπορεί και να μην έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

Οι 270 ίπποι καταλήγουν στους εμπρός τροχούς μέσω και ενός μπλοκέ διαφορικού, ενώ αναβαθμισμένη θα είναι τόσο η ανάρτηση όσο και τα φρένα. Από κει και πέρα θα υπάρχουν αισθητικές επεμβάσεις στην ανάρτηση, που θα το διαφοροποιούν από τις πιο απλές εκδόσεις του μοντέλου. Αυτό θα ισχύει ακόμα περισσότερο για τη δίχρωμη, μαύρη- κόκκινη εκδοχή του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό θα υπάρχουν καθίσματα τύπου μπάκετ και λεπτομέρειες που θα τονίζουν το σπορ προσανατολισμό. Ο τελευταίος υποστηρίζεται τόσο από το 0-100 σε 6,0 δεύτερα, όσο και από την ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική στα 250.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ