2015-06-26 03:31:35
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Σ. για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Τράπεζας Πειραιώς
Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. ότι υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς που αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών και «προνόμια»  προς τα ε.ε. και ε.α. Στελέχη των Ε.Δ. και τις οικογένειές τους.

 

Κατά την υπογραφή της σύμβασης έλαβε χώρα ενημέρωση στην οποία προσκλήθηκε να παρευρεθεί μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.  

 

Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι η Ε.Α.Α.Σ. δεν συμμετείχε στο στάδιο προετοιμασίας της εν λόγω σύμβασης... και σε καμία διεργασία διαπραγμάτευσης, παρά τις συνεχείς συστάσεις και προτροπές προς τους υπευθύνους προς τούτο. Από πλευράς μας υπήρχε πάντα ετοιμότητα για επεξεργασία μελέτης και διαπραγμάτευση επί του υπόψη αντικειμένου.  Για μια σύμβαση που θα δημιουργούσε οικονομική ανάσα για όλα τα επιθυμούντα ε.ε. και ε.α. Στελέχη των Ε.Δ. -μέλη των οικογενειών τους, με επιπρόσθετους  πόρους για τα Ταμεία μας, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου εισροών, με δυνατότητα αναπροσαρμογής της σύμβασης και επανεπένδυσης των ανταποδοτικών ωφελημάτων αυτής.

 

Η Ε.Α.Α.Σ.  ως εκ τούτου θεωρεί ότι είναι καταρχάς ένα ευπρόσδεκτο θετικό βήμα, αλλά αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη προσοχή τη σύμβαση, την οποία θα μελετήσει διεξοδικά αφού ζητήσει να λάβει σχετικό αντίγραφο, προκειμένου να προβεί σε πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση των Μελών της.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ