2015-06-26 11:15:18
Φωτογραφία για Αχαΐα: Πάνε κι έρχονται τα ανασφάλιστα ΙΧ, φορτηγά, λεωφορεία και ταξί!
Βόλτα όχι με κλεμμένο αμάξι, όπως έλεγε ένα παλιό σουξέ, αλλά με ανασφάλιστο. Κια φυσικά παρακαλάς να μην πέσεις ή να μην πέσει πάνω σου. Τα οχήματα που κυκλοφορούν ανασφάλιστα στην Αχαΐα δεν είναι λίγα και το πρόβλημα είναι ότι ανάμεσά τους εντοπίζονται και οχήματα δημόσιας χρήσης. Οχήματα που μεταφέρουν επιβάτες, μικρούς, μεγάλους, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις, μαθητές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ το 2014 επιδόθηκαν 398 κλήσεις σε οδηγούς ΙΧΕ, 215 σε οδηγούς μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων , 109 κλήσεις αφορούσαν ιδιωτικής χρήσης φορτηγά, ενώ 6 κλήσεις βαρέα οχήματα δημόσιας χρήσης.

Επίσης εντοπίστηκαν 2 τουριστικά λεωφορεία, 5 ταξί κι ένα επιβατηγό λεωφορείο, που επίσης δεν είχαν ασφάλεια.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015

Από την 1η Ιανουαρίου 2015 μέχρι τις 30 Απριλίου έχουν βεβαιωθεί συνολικά από την τροχαία στην Αχαΐα, 268 κλήσεις. Απ΄αυτές οι 163 αφορούν ΙΧΕ, οι 59 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, οι 42 ιδιωτικής χρήσης φορτηγά, δύο φορτηγά δημόσιας χρήσης και 2 ταξί.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και όπως πληροφορείται το thebest.gr τον Μάιο εντοπίστηκε στην Αιγιάλεια ένα ακόμα ανασφάλιστο ταξί, το οποίο μάλιστα μεταφέρει μαθητές. Την ώρα του ελέγχου δεν μετέφερε παιδιά .Σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ