2015-06-26 22:05:35
Φωτογραφία για Πυροσβέστες τού έσωσαν τη ζωή : Πήγε να τηγανίσει λουκάνικα, αλλά τον πήρε ο ύπνος και το τηγάνι άρπαξε φωτιά!
Αναστάτωση δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο...

της Κατερίνης στην Α' Πάροδο της οδού Ειρήνης, όταν πυκνός καπνός άρχισε να βγαίνει από ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Έντρομοι οι περίοικοι χτυπούσαν την πόρτα του ισογείου, αλλά κανείς δεν άνοιγε και αμέσως ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης, για να καταφτάσουν γρήγορα επιτόπου τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα.

 Οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα του ισόγειου διαμερίσματος και έβγαλαν αμέσως έξω τον ένοικο που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση, προφανώς από τον καπνό, σώζοντας τον άνθρωπο στην κυριολεξία, ενώ παράλληλα με αστραπιαίες κινήσεις κατέσβησαν τη φωτιά, πριν προλάβει να επεκταθεί.

Ταυτόχρονα εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο ο άντρας διακομίσθηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και όπως μαθαίνουμε έχει συνέλθει πια.

Η φωτιά προκλήθηκε από λουκάνικα που έβαλε στο τηγάνι για να τηγανίσει ο κάτοικος του ισογείου, αλλά μετά από λίγο τον πήρε ο ύπνος και το τηγάνι άρπαξε φωτιά, ενώ το διαμέρισμα "ντουμάνιασε" από τον καπνό και κινδύνεψε να καεί ζωντανός, πριν τον σώσουν οι πυροσβέστες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ