2015-06-27 14:51:06
Φωτογραφία για Λύκος με προβιά προβάτου ο τρομοκράτης που χτύπησε στη Γαλλία
Ήταν μόνος του, αποτελούσε το ιδανικό θύμα για τους ριζοσπάστες, δηλώνει ο Ιμάμης του τζαμιού που επισκεπτόταν ο Γιασίν Σαλχί - Ο 35χρονος αποκεφάλισε το αφεντικό του και..

κάρφωσε το κεφάλι του στα συρματοπλέγματα

Ως μυστηριώδη και απατηλά ήρεμο χαρακτηρίζουν φίλοι και συνάδελφοι τον 35χρονο Γιασίν Σαλχί ο οποίος συνελήφθη για την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία.

«Ήταν λύκος με προβιά προβάτου» δήλωσε συνάδελφός του στο ραδιόφωνο του RTL. «Μου είχε ήδη μιλήσει για το Daesh (ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για το Ισλαμικό Κράτος. Όχι για να με προσηλυτίσει αλλά για να με ρωτήσει την άποψή μου. Όταν του την είπα, από τότε ήταν μόνο "καλημέρα, καλησπέρα" και τίποτα περισσότερο» προσθέτει.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρντ Καζανέβ ο Σαλχί ήταν αντικείμενο έρευνας το 2006 αλλά η έρευνα δεν είχε διακοπεί το 2008.

Εκτός από τον Σαλχί στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται η σύζυγός του, η αδερφή του και άλλο ένα αγνώστων στοιχείων άτομο.

«Είναι αδύνατο. Τον γνωρίζω, είναι ο σύζυγός μου, έχουμε μια κανονική ζωή» δήλωσε η σύζυγός του λίγο πριν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον ιμάμη του τζαμιού που επισκεπτόταν ο Σαλχί ως παιδί ο 35χρονος ήταν «μόνος του» και αυτό τον καθιστούσε ως «τον ιδανικό στόχο για τους ριζοσπάστες που αναζητούσαν το θύμα τους».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ