2015-06-28 20:57:05
Φωτογραφία για Αλλαγή στους χώρους διεξαγωγής του «Φεστιβάλ Κηφισιάς»
Ενημερώνουμε το κοινό για την αλλαγή των χώρων διεξαγωγής του «Φεστιβάλ Κηφισιάς». Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο... Ζηρίνειο Στάδιο ενώ τα θεατρικά έργα στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του μουσικόφιλου και θεατρόφιλου κοινού, λόγω της προβλεπόμενης μεγάλης συμμετοχής στις εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Κηφισιάς», το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» αποφάσισε την μεταφορά τους σε άλλους χώρους.

Συγκεκριμένα οι εμφανίσεις των διακεκριμένων καλλιτεχνών (Μάριος Φραγκούλης, Μόνικα, Τάνια Τσανακλίδου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, κ.α) που θα καθηλώσουν και το πιο απαιτητικό κοινό, θα πραγματοποιηθούν στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς, ενώ οι θεατρικές παραστάσεις , η τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες», αλλά και το έργο Νίκος Καζαντζάκης «Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…» θα παιχτούν στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Η Συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Άννας Μπουρμά, την Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα: 21:00, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Κεφαλάρι όπως είχε προγραμματιστεί.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουλίου 2015.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ