2015-06-29 00:57:17
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ  *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τη φροντ λάιν του και τα ονόματα που έχουν... πέσει στο “τραπέζι” είναι αρκετά. Πιο πρόσφατο αυτό του Γκάσπερ Βίντμαρ.

Ο Σλοβένος άφησε πίσω το σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που είχε στη Φενέρμπαχτσε, τα πήγε αρκετά καλά στη Νταρουσάφακα (8.6 πόντους με 45% στις ελεύθερες βολές & 63% στα δίποντα, 5.3 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα), όπου ήταν συμπαίκτης των πρώην ερυθρόλευκων, Τζαμόν Γκόρντον, Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις και επιχειρεί το... come-back του σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Η περίπτωσή του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net", προτάθηκε πρόσφατα στον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζει όλες τις παραμέτρους, χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό προς την κατεύθυνσή του. Εξάλλου, έχει γίνει δέκτης αρκετών προτάσεων και τη δεδομένη χρονική στιγμή κάνει... “ξεσκαρτάρισμα”.

Ο Βίντμαρ αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”, με τον Ολυμπιακό να έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του τους ήδη υπάρχοντες Οθέλο Χάντερ, Ματ Λοτζέσκι και τον Ντι Τζέι Στρόμπερι που θα ανακοινωθεί σύντομα και θέλει άλλους τόσους για να... συμπληρώσει την επιτρεπόμενη εξάδα των αλλοδαπών του.

Δείτε τον εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ